Egészségügyi munkaruházat

Válassza ki magánegészségügyi intézményének, járóbetegszakellátó központjának vagy privát orvosi rendelőjének domináns színét és mi megmutatjuk Önnek a színben hozzá passzoló kifinomult, elegáns és praktikus munkaruházatot. Köpeny, tunika, ing, galléros póló, nadrág, papucs és cipő, akár hímzéssel emblémázva, 1 darabtól is.

Nézd meg katalógusainkat!

egészségügyi intézményeknek

Vendégfogadás, recepció

Az egészségügyi intézménybe belépve a legfontosabb, hogy a vendég az első pillanattól kezdve úgy érezze, jó kezekben, biztonságban van. Ehhez elengedhetetlen a profi megjelenés.

l

orvosok, asszisztensek

Legyen akár laza, akár elegáns, fontos, hogy a vendégek lássák és azonnal felismerjék, kitől kérhetnek segítséget, kihez is érkeztek. Az asszisztensek és az orvosok öltözékénél a praktikus szempontok is előtérbe kerülnek: tisztíthatóság és kényelem.

válassza ki munkaruháját még ma!

Ne gondolkozzon sokáig azon, szüksége van-e munkaruházatra a magánorvosi rendelőjében vagy az Ön által üzemeltetett egészségügyi intézményben! 

Fontos, hogy az Ön munkatársai ne csak a szakmájuk tekintetében legyenek felkészültek, de a megjelenésük is tökéletes legyen. 

Ha bizonytalan, mert még sosem volt egységes munkaruházatuk, kérje ingyenes szaktanácsadásunkat, és elmondjuk Önnek, mikor, mire érdemes figyelni.

Nálunk egy helyen mindent megkaphat: munkaruházatot, pólókat, ingeket, nadrágokat, cipőket. Amennnyiben igényli, emblémázzuk is ezeket: digitális nyomtatás, hímzés, transzfernyomtatás segítségével, hogy tökéletes legyen a külső megjelenése.

Ha kérdése van, hívjon minket, írjon nekünk még ma!

2 + 10 =