Éttermi és szállodai munkaruházat

Válassza ki étterme vagy szállodája színét és mi megmutatjuk Önnek a színben hozzá passzoló kifinomult, elegáns és praktikus munkaruházatot. Kötény, tunika, séfsapka, séfnadrág, ing, nyakkendő, öltönynadrág, mellény, akár hímzéssel emblémázva, 1 darabtól is.

Nézd meg katalógusunkat!

ÉTTERMEKNEK

Vendégfogadás

Az étterembe belépve a legfontosabb, hogy a vendég az első pillanattól kezdve úgy érezze, jó kezekben van. Ehhez elengedhetetlen a profi megjelenés.

l

Felszolgálás

Legyen akár laza, akár elegáns, fontos, hogy a vendégek lássák és azonnal felismerjék, kitől kérhetnek segítséget, kinek adhatják le a rendelést. A felszolgálók öltözékénél a praktikus szempontok is előtérbe kerülnek: zsebek, toll- és brifkótartó, stb.

Szakácsok, konyha

A konyhai személyzet, a séf munkaruhájának épp’ annyira kell praktikusnak, könnyen tisztíthatónak lennie, mint kényelmesnek és az egységes arculathoz illeszkedőnek.

éttermi kiegészítők

Tudta, hogy a munkaruházat nem elegendő az egységes megjelenéshez? Hangoljuk össze a teljes textilszükségletet: textilszalvéták, terítők, mosdóban lévő törölközők, stb. – ezekre mind szüksége lesz.

szállodáknak

w

recepció

Válasszon elegáns és modern öltözéket a recepción dolgozó munkatársaknak is. Kérheti emblémázva vagy anélkül, az Önnek megfelelő színkombinációban.

wellness részleG

A wellness részlegen is fontos, hogy a vendégek pontosan tudják, kihez és mivel fordulhatnak. Biztosítson munkatársainak laza, sportos viseletet.

takarítás

A szállodában talán a takarító személyzet az, akivel a vendégek a leggyakrabban találkoznak. Az elegáns, kényelmes öltözék itt is prioritás, hogy a vendégek tudják, szobáik tiszták és komfortosak.

étterem

A felszolgálószemélyzet és a konyhai alkalmazottak sem maradhatnak ki a sorból. A prioritás itt is a kényelem és az elegancia. Ezt biztosítják az általunk forgalmazott munkaruhák.

ötletek az általunk forgalmazott termékcsaládokból

válassza ki munkaruháját még ma!

Ne gondolkozzon sokáig azon, szüksége van-e munkaruházatra a szállodájában vagy az éttermében! A vendégei tudatos vásárlók, és az első benyomást a külső megjelenésből szerzik. Fontos, hogy az Ön munkatársai ne csak a szakmájuk tekintetében legyenek felkészültek, de a megjelenésük is tökéletes legyen. 

Ha bizonytalan, mert még sosem volt egységes munkaruházatuk, kérje ingyenes szaktanácsadásunkat, és elmondjuk Önnek, mikor, mire érdemes figyelni.

Nálunk egy helyen mindent megkaphat: munkaruházatot, pólókat, ingeket, nadrágokat, cipőket. És szükséges esetén emblémázzuk is ezeket: digitális nyomtatás, hímzés, transzfernyomtatás segítségével, hogy tökéletes legyen a külső megjelenése.

Ha kérdése van, hívjon minket, írjon nekünk még ma!

9 + 13 =